Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Фрекантли Аскед Куесчънс / Des questions posees plus souvent /\/\/\/\ ВНИМАНИЕ! Която и да е част от този блог МОЖЕ свободно да бъде копирана и слагана където си пожелае копиращият, БЕЗ изричното ми съгласие! Всеки текст в този блог представлява произволен набор от символи и знаци и разпространението му НЕ подлежи на гонения, терор, палежи, зверства и убийства от страна на закона за каквито и да било права.
Автор: abramelin Категория: Забавление
Прочетен: 120880 Постинги: 35 Коментари: 66
Постинги в блога от Януари, 2012 г.
Дама, облечена в избледняла рокля от памучен плат и съпруга й, облечен в овехтял шаячен костюм, слезли от влака на Бостънската гара и тръгнали плахо към градския кабинет на Президента, за среща с него. Те нямали предварително уговоре...
Категория: Забавление
Прочетен: 1468 Коментари: 2 Гласове: 4
"Най-несправедливото нещо в живота е начина по който свършва. Егати, животът е труден. Отнема голяма част от времето ти. И накрая какво получаваш? Смърт! Какво е това, някаква премия?
Мисля, че жизненият цикъл е обърнат наопаки.
Първо би...
Категория: Забавление
Прочетен: 969 Коментари: 0 Гласове: 0
...Нашите прадеди са живели в колиби. Те не са имали дрехи, ризи, нищо освен една дупка, за да излиза пушека. За да си създадат семейство те са разполагали само с един съвсем примитивен инструмент.
...По време на фараоните, живите са бал...
Категория: Забавление
Прочетен: 2052 Коментари: 0 Гласове: 1
Купил си човек нова къща и градина с плодови дървета около нея. А до него живеел завистлив съсед, който непрекъснато се опитвал да му развали настроението. Ту подхвърлял боклук в двора му, ту още някаква гадост ще свърши. Веднъж чове...
Категория: Забавление
Прочетен: 1392 Коментари: 2 Гласове: 2
Търсене

За този блог
Автор: abramelin
Категория: Забавление
Прочетен: 120880
Постинги: 35
Коментари: 66
Гласове: 244
Архив